Voor de fans van Vegeterranean
'Een van de beste Food Books van 2015' - USA Today
'Tal Ronnen begrijpt de waarde van geweldig smakende, voedzame plantaardige gerechten in de wereld van vandaag.' - Sir Paul McCartney
'Tal Ronnens eten is geweldig. Heerlijk, voedzaam en volledig plantaardig. Het verandert je kijk op gezond eten.' - Bill Clinton
'Veganistisch koken waarbij de smaak het uitgangspunt is. Prachtig.' - Food & Wine
In zijn gelijknamige kookboek Crossroads leert restaurateur Tal Ronnen zijn lezers om zijn recepten te maken en bewijst hij dat de smaken waar we naar hunkeren makkelijk te reproduceren zijn in gerechten die zijn gemaakt zonder dierlijke producten. Met toegankelijke no-nonsenserecepten trekt Ronnen de plantaardige keuken uit de stoffige hoek en introduceert hij een keuken die perfect past bij de moderne smaak. De ruim 100 recepten voor doordeweekse diners, snacks en hapjes, speciale gelegenheden, etentjes, desserts en nog veel meer zijn prachtig gefotografeerd en zullen bij iedereen - of je nu iedere dag vegan eet of slechts af en toe - het water in de mond doen lopen!