Met kruiden verrijk je een gerecht. Al eeuwen lang worden kruiden en specerijen in de keuken gebruikt als smaakmakers. Ontdek snel: Culikruiden is het culinaire vervolg op het kruiden inspiratieboek Ontdek snel: Kruidje roer mij.
Culikruiden inspireert de meer ervaren hobby-kok tot chef met kennis over minder bekende kruiden, specerijen en mengsels en culinaire recepten die zowel toegankelijk als betoverend zijn. Laat je inspireren en verrassen door recepten die soms wat meer aandacht vragen in de bereiding. Ontdek het zelf en volg in 90 minuten een culinaire reis langs kerries en currys, kruidige wortelen als galanga en bijzondere kruiden om zelf te groeien en te plukken als verveine en komkommerkruid, naar fantastische kruidenmengsels om zelf te maken zoals zaatar en dukah.
Culinair schrijver en tv-kok Larisse van der Haar-Buijze houdt zich volop bezig met puur eten: zij schrijft hierover boeken en artikelen voor diverse media zoals Food en chefsandpages.nl.
Culikruiden inspireert de meer ervaren hobby-kok tot chef met kennis over minder bekende kruiden, specerijen en mengsels en culinaire recepten die zowel toegankelijk als betoverend zijn. Laat je inspireren en verrassen door recepten die soms wat meer aandacht vragen in de bereiding. Ontdek het zelf en volg in 90 minuten een culinaire reis langs kerries en currys, kruidige wortelen als galanga en bijzondere kruiden om zelf te groeien en te plukken als verveine en komkommerkruid, naar fantastische kruidenmengsels om zelf te maken zoals zaatar en dukah.
Culinair schrijver en tv-kok Larisse van der Haar-Buijze houdt zich volop bezig met puur eten: zij schrijft hierover boeken en artikelen voor diverse media zoals Food en chefsandpages.nl.