Dit boek bevat meer dan 200 curryrecepten uit de hele wereld, van India tot Afrika, van Engeland tot Singapore en van Cambodja tot de Cariben - samengebracht door de met een Michelinster bekroonde chef-kok Atul Kochhar ter ere van 's werelds populairste gerecht.
Atul illustreert met deze prachtige collectie curryrecepten de wereldwijde verspreiding van dit heerlijke gerecht, en de verschillen in ingrediënten, technieken en smaken die daarmee gepaard gaan.
Atul Kochhar is een van 's werelds leidende chef-koks en kreeg in 2006 een Michelinster voor zijn restaurant Benares, in het hartje van het Londense Mayfair. Zijn kennis van en liefde voor curry's zijn legendarisch.
Hij heeft in allerlei plaatsen ter wereld restaurants geopend en is daarnaast een succesvolle tv-kok, met optredens in programma's als Saturday Kitchen en Great British Menu.
Atul illustreert met deze prachtige collectie curryrecepten de wereldwijde verspreiding van dit heerlijke gerecht, en de verschillen in ingrediënten, technieken en smaken die daarmee gepaard gaan.
Atul Kochhar is een van 's werelds leidende chef-koks en kreeg in 2006 een Michelinster voor zijn restaurant Benares, in het hartje van het Londense Mayfair. Zijn kennis van en liefde voor curry's zijn legendarisch.
Hij heeft in allerlei plaatsen ter wereld restaurants geopend en is daarnaast een succesvolle tv-kok, met optredens in programma's als Saturday Kitchen en Great British Menu.