Dagboek van verloren liefde

Hans van Heesch, mechanicus, zeezeiler en gevoelsmens. Met zijn focus voorbij de horizon vindt hij inspiratie in de eindeloze weidsheid van zeeën en oceanen. De oorlogsroman “Dagboek van verloren liefde” is een interpretatie van recente inzichten in het krijgsverleden van het Britse Kanaaleiland Alderney gedurende de Duitse bezetting.

Als archeologie student speurt Floris mee naar Romeinse sporen op Alderney. Zorgvuldig verstopt, vindt hij een dagboek uit de 2e Wereldoorlog. De schrijfster, dwangarbeider, getuigt van ontbering, verkrachting en ontmenselijking. Ze ontdekt een bijzonder geheim en ontrafelt de immense dreiging die er vanuit gaat. Dit mag nooit werkelijkheid worden…

Dit verhaal gaat in op de diepste emoties en drijfveren die, prijzenswaardig of beschamend, behoren tot onze menselijke identiteit.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Dagboek van verloren liefde het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Dagboek van verloren liefde