De andere kant van seks

`Seks is iets wat sinds jaar en dag door mensen gekoesterd en nagejaagd wordt, maar voor de meesten van ons is het grotendeels nog een onontgonnen gebied. Het heeft een verborgen kant. Dit wetende, zat er voor mij niks anders op dan me erin verdiepen.'

Voor De ander kant van seks heeft Valérie Tasso die andere kant van seks bezocht, die kant die er wel is maar die we niet kennen, die plek waar we niet naartoe durven gaan. Ze behandelt allerlei onderwerpen op erotisch gebied, die intelligentie, liefde en schoonheid met de meest duistere kant van het mens-zijn verbinden. Ze ging naar het Other World Kingdom (een kasteel waar vrouwen heersen over mannen en waartoe de toegang zeer beperkt is), ging met voyeurs naar het Casa de Campo in Madrid en buigt zich voor al haar lezers over het `uitgebreid massief orgasme.
Toon details

Schrijf een recensie

Is De andere kant van seks het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De andere kant van seks