Leer hoe veelzijdig de barbecue kan zijn, of u nu jakobsschelpen grilt in hun schelp, een hele gerookte kip met pompoenpesto serveert, uien met zongedroogde tomaten roostert of een strandbarbecue voorbereidt voor een lekker luie en lange zeevruchtenpicknick.
Bevat een spannende reeks gerechten voor elke smaak en gelegenheid, van informeel vingervoedsel als groentequesadilla?s tot langzaam gegaarde en niet te versmaden spektakelstukken als gebarbecuede ossenhaas.
Met essenti?le maaltijdbegeleiders als sesambolletjes en saffraanbroodspiesen en een scala aan klassieke dips, relishes en sauzen als chili-ketchup en tamarindemosterd.
Praktische richtlijnen voor het kiezen, plaatsen en organiseren van een barbecue, plus deskundig advies voor het gebruik van een grillpan bij slecht weer.
Een scala aan marinades om vlees en vis op te peppen en suggesties voor het minderen van vet zonder aan smaak in te boeten.
Duidelijk ge?llustreerde stap-voor-stapinstructies om het succes van elk recept te verzekeren, plus volledige voedingsinformatie als hulp bij dieetplanning.