"De Dagschotel: 36 succesrecepten van njam-chefs
Peter Goossens, Johan Segers, Chiara van Emrik, Peppe
Giacomazza, Jan Buytaert en Roger van Damme.
In "De dagschotel" maken de njam-chefs eenvoudige en lekkere
gerechten klaar, die je zelf in een handomdraai op tafel kan toveren.
Een aantal van deze gerechten zijn alledaagse klassiekers die je
wellicht regelmatig klaarmaakt. Balletjes in tomatensaus, croque
champignon, gehaktbrood met krieken, rodekool met appeltjes...
In dit boek geven de njam-chefs hun recepten prijs voor de ideale
bereiding van deze traditionele gerechten. Of ben je op zoek naar
inspiratie? Met wat variatie tover je de meest alledaagse recepten
om tot overheerlijke maaltijden. Een omelet wordt een verrassend
spiegelei met chorizo, cordon bleu krijgt een Italiaanse toets
met salie, kip wordt vervangen door piepkuiken.
En wat dacht je van zuurkool met zalm?
Hou je meer van internationale toppers? We nemen je mee over
de grenzen en maken Griekse moussaka, Italiaanse minestrone,
Bretoense pannenkoeken en Amerikaanse crabcakes. Stuk voor
stuk heerlijke maaltijden die snel en eenvoudig te bereiden zijn.
In dit boek vind je maar liefst 36 recepten om mee aan de slag te gaan!
Of je nu kiest voor een traditionele bereiding of
een nieuw culinair idee, met "De dagschotel" wordt
elke maaltijd een feest!"
Peter Goossens, Johan Segers, Chiara van Emrik, Peppe
Giacomazza, Jan Buytaert en Roger van Damme.
In "De dagschotel" maken de njam-chefs eenvoudige en lekkere
gerechten klaar, die je zelf in een handomdraai op tafel kan toveren.
Een aantal van deze gerechten zijn alledaagse klassiekers die je
wellicht regelmatig klaarmaakt. Balletjes in tomatensaus, croque
champignon, gehaktbrood met krieken, rodekool met appeltjes...
In dit boek geven de njam-chefs hun recepten prijs voor de ideale
bereiding van deze traditionele gerechten. Of ben je op zoek naar
inspiratie? Met wat variatie tover je de meest alledaagse recepten
om tot overheerlijke maaltijden. Een omelet wordt een verrassend
spiegelei met chorizo, cordon bleu krijgt een Italiaanse toets
met salie, kip wordt vervangen door piepkuiken.
En wat dacht je van zuurkool met zalm?
Hou je meer van internationale toppers? We nemen je mee over
de grenzen en maken Griekse moussaka, Italiaanse minestrone,
Bretoense pannenkoeken en Amerikaanse crabcakes. Stuk voor
stuk heerlijke maaltijden die snel en eenvoudig te bereiden zijn.
In dit boek vind je maar liefst 36 recepten om mee aan de slag te gaan!
Of je nu kiest voor een traditionele bereiding of
een nieuw culinair idee, met "De dagschotel" wordt
elke maaltijd een feest!"