Linnaeus en Pippi Langkous vandaan komen. Bij Mundekulla komen mensen uit de hele wereld samen die hun liefde voor de natuur, muziek, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, en heerlijk en duurzaam eten met elkaar delen.
De dankbare keuken is het resultaat van die gedeelde passie, een ode aan het koken met verse, natuurlijke ingrediënten.
Het is een buiging voor de rijke oogst van boeren uit de omgeving en een viering van wereldsmaken die een lokale inkleuring krijgen. Een boek dat dank betuigt aan de natuur en de smaakvolle producten die zij voortbrengt.
De natuurlijke kracht van eenvoud: meer dan zeventig veganistische en vegetarischerecepten met variaties
Over de auteur
Enkele jaren geleden verliet Stephanie Verstift haar werk als strategisch consultant in Utrecht en docent aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam voor een leven op het Zweedse platteland. Daar kon ze haar liefde voor duurzame ontwikkeling, creativiteit en organisatie in een volledig nieuwe uitdaging storten: als chef in het restaurant van een van Zwedens meest geliefde retreat centers in de bossen van Mundekulla.