De eeuwige drenkeling

DE EEUWIGE DRENKELING
En andere waargebeurde verhalen
Auteur: Frederik Philip Kuethe

Als diplomaat en journalist was Frederik Philip Kuethe getuige van grote politieke momenten waar ook ter wereld. Maar steeds hield hij oog voor het persoonlijk drama of geluk daarachter. Met een talent voor bijzondere ontmoetingen deed hij de vreemdste ervaringen op. Zijn observaties legde hij vast in verhalen voor Hollands Maandblad.
We lezen hoe tijdens de Praagse demonstraties in 1989 een Nederlandse fotograaf in elkaar wordt geslagen en wereldnieuws wordt. We maken de Cambodjaanse vrouw mee die jaren na dato de moordenaar van haar neef herkent. En we zien hoe Kuethe in Beira, Mozam¬bique, een jonge gids miljonair maakt.
Altijd zijn de verhalen van Frede¬rik Philip Kuethe kleurrijk en persoonlijk.

Frederik Philip Kuethe (1942) werkt sinds 1985 als redacteur buitenland bij Elsevier. Van 1970 tot 1985 diende hij als diplomaat in Lagos, Genève, Madrid, Brussel en Colombo.
Toon details

Schrijf een recensie

Is De eeuwige drenkeling het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De eeuwige drenkeling