De Erfgenaam 1 - De erfgenaam van het zwaard

De zestienjarige Jack leidt een gewoon leven in het dorpje Trinity. Tot hij op zekere dag zijn dagelijkse portie medicijnen niet inneemt. Tijdens een voetbaltraining merkt hij dat hij veel sterker en feller is dan ooit tevoren en brengt hij zelfs per ongeluk bijna een teamgenoot om het leven.

Kort daarop ontdekt Jack dat hij de rechtmatige erfgenaam is van een bijzonder zwaard, en nog veel meer. Hij is een Anderling, iemand die over magische talenten beschikt. De Anderlingen worden geleid door óf de Witte, óf de Rode Rozen, twee elkaar eeuwig bestrijdende Huizen. Wie de macht krijgt over de magische gilden wordt bepaald in het Spel, een toernooi waarbij elk Huis een krijger inzet, die elkaar bevechten tot de dood erop volgt.
Langzaam ontdekt Jack dat hij een van de laatst overgebleven bijzonder begaafde krijgers is, en allebei de Huizen zijn op jacht naar een krijger voor het Spel
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is De Erfgenaam 1 - De erfgenaam van het zwaard het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De Erfgenaam 1 - De erfgenaam van het zwaard