De familie Cumps in 19de eeuws Tervuren

Waar kwamen de leden van deze familie vandaan? Wat waren hun drijf- veren? Hoe verhielden ze zich in de wereld en tegenover de ander dorpelin- gen in hun omgeving? Met wie trouwden ze? Wat waren hun bezigheden en noden?<br /><br />Door op al deze vragen een antwoord te zoeken, ontdekten we een leefwereld die tot het verleden behoort maar toch nog interessant genoeg is om te heront- dekken. We krijgen een beeld van het negentiende-eeuwse Tervuren, zijn hui- zen, de vormen van landbouw en al wie daar invloed op had.<br /><br />Als tweede deel is hierbij een parenteel van Egidius (of Gielis) Cums gevoegd, met vele afstammelingen en aangetrouwden, tot aan Wereldoorlog I. Daar- mee is dit werk meteen een handboek voor genealogen.
Toon details

Schrijf een recensie

Is De familie Cumps in 19de eeuws Tervuren het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De familie Cumps in 19de eeuws Tervuren