Het biowijngaardenieren zit in de lift. En die is in een hoog tempo verschillende etages gepasseerd zonder te stoppen. Wereldwijd is de afgelopen tien jaar het aantal hectaren waarop duurzaam wordt geproduceerd verdrievoudigd. Maar wat is nu precies biologische wijn? En is dat dan anders dan biologisch-dynamische of natuurwijn? Hoe herken je deze? En smaakt deze ook beter?
In De Grote Hamersma Bio vind je alle biowijnen overzichtelijk bij elkaar: logisch gerangschikt en alle voorzien van een rapportcijfer en smakelijke proefnotitie.
Harold Hamersma is wijnschrijver voor onder meer NRC Handelsblad, Het
Parool en Plus Magazine en regelmatig te gast bij radio en tv. Ook schreef
hij het bekroonde Wijnreis door mijn lichaam en Dagboek van een gezonde
wijndrinker.
Esmee Langereis is wijnjournalist en schrijft voor ELLE Eten, WINELIFE en
Harper's Bazaar. Ze is oprichter van MakeMeWine.nl en vaste co-proever
van De Grote Hamersma.
In De Grote Hamersma Bio vind je alle biowijnen overzichtelijk bij elkaar: logisch gerangschikt en alle voorzien van een rapportcijfer en smakelijke proefnotitie.
Harold Hamersma is wijnschrijver voor onder meer NRC Handelsblad, Het
Parool en Plus Magazine en regelmatig te gast bij radio en tv. Ook schreef
hij het bekroonde Wijnreis door mijn lichaam en Dagboek van een gezonde
wijndrinker.
Esmee Langereis is wijnjournalist en schrijft voor ELLE Eten, WINELIFE en
Harper's Bazaar. Ze is oprichter van MakeMeWine.nl en vaste co-proever
van De Grote Hamersma.