De jongen die wilde deugen

'Ik was een eenling te midden van andere eenlingen.

Urenlang liep ik over een ijzige winderige vlakte, zwom in het koude water van fjorden, stond oog in oog met een beer. Ik heb het allemaal overleefd. Waarom ben ik dan zo bang voor de warmte van de liefde?’

Antwan woont al jaren in Noorwegen. Hij keert terug naar de plek waar hij is opgegroeid om afscheid te nemen van zijn vader. Herinneringen aan zijn jeugd die hij is ontvlucht, komen weer naar boven. Lukt het hem om ze onder ogen te zien en de gevolgen te aanvaarden?

Ubi caritas et amor

waar vriendschap is en liefde

Jos Govaarts (1951) publiceerde eerder “Krassels” (2019) en “De man met de rieten reiskoffer” (2020).

Over de debuutroman “Krassels”:

Beter laat dan nooit, dit debuut, want wat een intrigerende eersteling. Guy Doms (Hebban)

Meteen al in de eerste zinnen van het boek is het raak … Jan Stoel (Hebban)
Toon details

Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is De jongen die wilde deugen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De jongen die wilde deugen