Pierre Wind pimps your plate!
Keukencreatieveling Pierre Wind komt wederom met een uniek boek. Het biedt het antwoord op de vraag "Hoe steel ik de show bij elk diner?". Pierre start met algemene opmaakregels, daarna volgt een overvloed aan originele en smakelijke garnituren die de gerechtjes versieren. Hij sluit af met een aantal spannende basisrecepten waarbij je de garnituren kunt toepassen. Alles is stapsgewijs in beeld gebracht. Van simpel tot bewerkelijk. Dit boek transformeert saaie dinertjes tot originele eetspektakels. Het is de finishing touch, the icing on the cake, De kers op de appelmoes!
Je vindt: de regels voor het opmaken van een bord, het aankleden van een diner en de kunst van het garneren in duidelijke en toegankelijke taal, meer dan 100 traditionele of originele garnituren die je bord opleuken en handige stap-voor-stapfoto's en instructies, moderne vormgeving. En veel extra's: koelkastposter met overzicht van alle garnituren, website met de "achterliggende gedachte" en een originele boekenlegger.