Fatima Marzouki brengt tweede Arabisch kookboek
In haar eerste boek liet Fatima je kennismaken met de traditionele Arabische en Marokkaanse keuken. In de opvolger neemt ze je mee naar haar keuken en toont ze je hoe ze traditie mixt met de moderne keuken. Fatima presenteert opnieuw lekkere, frisse en vernieuwende gerechten met een traditionele toets. Cheesecake met mango, tajine met kreeft, couscous met rode biet, kaneelbolletjes... Stuk voor stuk gerechten om van te smullen. En dankzij de handige opdeling in het boek kun je ook meteen aan de slag met je favoriete ingrediënt.
In haar eerste boek liet Fatima je kennismaken met de traditionele Arabische en Marokkaanse keuken. In de opvolger neemt ze je mee naar haar keuken en toont ze je hoe ze traditie mixt met de moderne keuken. Fatima presenteert opnieuw lekkere, frisse en vernieuwende gerechten met een traditionele toets. Cheesecake met mango, tajine met kreeft, couscous met rode biet, kaneelbolletjes... Stuk voor stuk gerechten om van te smullen. En dankzij de handige opdeling in het boek kun je ook meteen aan de slag met je favoriete ingrediënt.