De klif-kronieken - De stormenjager

DE STORMENJAGER - DE KLIF-KRONIEKEN
Het is de Grote Storm’, bulderde de kapitein... ‘We gaan op stormenjacht!’
Al sinds zijn kinderjaren in het Diepe Woud, verlangt Twijg er vurig naar om boven het bladerdak van het bos te zweven en de hemel te verkennen. Nu hij een lager bemanningslid is van de Stormenjager, het luchtpiratenschip van zijn vader, lijkt zijn droom vervuld te zijn.
Maar Twijg wacht een veel hogere bestemming wanneer oude complotten en verraad de verheven stad Sanctaphrax - thuis van de geleerdste academici van de Klifwereld - op de rand van de vernieling brengen!
De stad rust op een reusachtige, hoog in de lucht zwevende rots, waarvan het evenwicht afhangt van een nieuwe lading stormphrax. Deze waardevolle, bijzonder vluchtige substantie kan alleen worden gehaald uit het hart van de Grote Storm.
En alleen een schip als de Stormenjager is geschikt om de Storm binnen te dringen...
De Stormenjager is het tweede deel in de spectaculaire serie De Klif-Kronieken. Het is een spannend fantasy-avontuur, bevolkt door de uitzinnigste wezens: klonterkobolds en gabberberen, de hebzuchtige Moeder Paardenveer, de dolende ridders in het Schemerwoud en de afschrikwekkende, zich in het Slik verschuilende Scried Teen-rover.
Toon details

Schrijf een recensie

Is De klif-kronieken - De stormenjager het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De klif-kronieken - De stormenjager