Klassieke en verrassende pizza's in een bijzonder eenvoudig kookboek
De pizza behoort ongetwijfeld tot het culinaire repertorium van iedereen. Geen enkele pizza smaakt zo heerlijk als deze die je snel even in elkaar flanst. Of je nu met zelfgemaakt pizzadeeg werkt of een kant-en-klare pizzabodem afbakt, je kunt met een minimum aan inspanning op korte tijd een heerlijke maaltijd voorschotelen. Pizza's hebben een heel erg hoog comfortgehalte. Pizza garneren, glaasje wijn, even op het terras met je gasten en tien minuten later heb je een fantastische maaltijd op de tafel staan. In dit boek zijn een paar van onze favoriete recepten verzameld, maar de recepturen in dit boek zijn slechts een leidraad. Laat gerust je eigen creativiteit de vrije loop. JIJ BENT EEN PIZZAIOLO! Durf experimenteren! You win some, you lose some. Maar vooral... RELAX, IT'S ONLY FOOD... Cheers, Harry en Heikki
De pizza behoort ongetwijfeld tot het culinaire repertorium van iedereen. Geen enkele pizza smaakt zo heerlijk als deze die je snel even in elkaar flanst. Of je nu met zelfgemaakt pizzadeeg werkt of een kant-en-klare pizzabodem afbakt, je kunt met een minimum aan inspanning op korte tijd een heerlijke maaltijd voorschotelen. Pizza's hebben een heel erg hoog comfortgehalte. Pizza garneren, glaasje wijn, even op het terras met je gasten en tien minuten later heb je een fantastische maaltijd op de tafel staan. In dit boek zijn een paar van onze favoriete recepten verzameld, maar de recepturen in dit boek zijn slechts een leidraad. Laat gerust je eigen creativiteit de vrije loop. JIJ BENT EEN PIZZAIOLO! Durf experimenteren! You win some, you lose some. Maar vooral... RELAX, IT'S ONLY FOOD... Cheers, Harry en Heikki