De leukste vlog!

In het dorp van Otis en Meilin gebeurt iets geweldigs. Er wordt een tv-programma opgenomen met bekende mensen! Ze slapen allemaal in het hotel. Meester Daan heeft een leuk idee. Als de kinderen nou eens een vlog opnemen met een beroemd persoon? Otis en Meilin gaan meteen aan de slag. Maar dan wordt er iets gestolen uit een hotelkamer …
Camera’s klaar? Actie! Dit spannende toneelleesboek op AVI M5 lees je samen met iemand anders, hardop. Met een klasgenoot of een vriend(in) bijvoorbeeld. Bovenaan elk hoofdstuk staat een klein stukje tekst. Daarin lees je precies wie er in dat hoofdstuk aan het woord zijn. Kies zelf wie je wilt spelen en gebruik je grappigste of meest spannende stem om Otis of Meilin uit te beelden. Of stap in de rol van meester Daan of Sara Goudsmid, de beroemde zangeres.
Met tekst van Lizette de Koning, bekend van onder andere Een toren van tijgers en de serie Dierenarts Daantje. De tekeningen zijn gemaakt door striptekenaar Andrea Kruis.

Toon details

Schrijf een recensie

Is De leukste vlog! het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De leukste vlog!