De liefde van de zeven poppen

Marelle Guizec (Mouche) wil zelfmoord plegen door in de Seine in Parijs te springen, maar dan hoort ze een stem. Het is de stem van de pop Carrot Top. Al snel verschijnen er meerdere poppen (Reynard de vos, Gigi, Alifanfaron, Dr Duclos, Madame Muscat en Monsieur Nicholas). De poppen voeren shows op onder leiding van Capitaine Coq. Capitaine Coq is een strenge man, die geen liefde kent. Al snel wordt Mouche opgenomen in de groep, ze heeft het erg naar haar zin ondanks dat Capitaine Coq haar misbruikt. De poppen mogen een voorstelling opvoeren in een heel groot en bekend theater. De voorstelling wordt een groot succes.

Toon details

Schrijf een recensie

Is De liefde van de zeven poppen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De liefde van de zeven poppen