De moed tot liefde

Liefdevol leven maakt gelukkig en zorgt voor een betere wereld. Leven vanuit liefde wordt echter heel vaak belemmerd door allerlei angsten, voortkomende uit trauma's en conditioneringen vanuit onze jeugd, en invloeden uit de samenleving. Welke psychologische en spirituele hulpmiddelen en inzichten kunnen we vinden en gebruiken om de invloed van angsten, c.q. van ons ego, te verminderen en in liefde te groeien? Voor het verwerven van inzichten die ons daarbij kunnen helpen interviewde Han Kuik vijftien personen die hebben laten zien dat zij de mechanismen van angst en liefde begrijpen. Daarbij komen benaderingen aan bod vanuit de spiritualiteit, psychologie, relatie coaching, en zelfs vanuit het hiernamaals. Met onder meer bijdragen van bekende auteurs als Willem Glaudemans, Jan Geurtz, en Riekje Boswijk-Hummel.
Toon details

Schrijf een recensie

Is De moed tot liefde het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De moed tot liefde