Wie houdt er nou niet van ijsjes? Als je er dan ook nog alcohol aan toevoegt, heb je echt de hemel op een stokje. In De poptailbar geeft Kathy Kordalis recepten voor meer dan 90 heerlijke frozen cocktails, waarmee je op een geheel andere, revolutionaire manier van je favoriete drankje kunt genieten.
Vier het begin van de zomer met een lustopwekkende limoncello-basilicumpop of ga voor een elegante vlierbloesem-roséspritz. Prikkel je zintuigen met de Firecracker of breng je smaakpapillen juist tot rust met een romige, klassieke White Russian. Combineer het frisse van sorbetijs met het genot van een glas alcohol en serveer deze poptails op een feestje.
De poptailbar is een overzichtelijk en eigentijds geïllustreerd poptailhandboek; het is praktisch ingedeeld en geeft goede productinformatie. Wat heb je nodig aan kookgerei, leer de basis, kom alles te weten over smaakprofielen, ga aan de slag en trakteer je vrienden en familie - boven de 18 jaar! - op deze verrassende frozen cocktails.