Meer dan vijftig haalbare recepten om brood te bakken
Van broodeenvoudig tot geraffineerd: meesterbakker Frank Deldaele bedenkt meer dan vijftig originele broodrecepten. Hij maakt een selectie van de meeste succesvolle broodrecepten, zoals een meergranenbrood met yoghurt en rozijnen, tijgerbrood, yoghurtbrood of een kamut-quinoabrood. Daarnaast geeft hij een heleboel nuttige, technische informatie over de grondstoffen, de deegbewerking en het bakproces. Kris Vlegels fotografeert van brood tot korst tot in de kruimeligste details.
Van broodeenvoudig tot geraffineerd: meesterbakker Frank Deldaele bedenkt meer dan vijftig originele broodrecepten. Hij maakt een selectie van de meeste succesvolle broodrecepten, zoals een meergranenbrood met yoghurt en rozijnen, tijgerbrood, yoghurtbrood of een kamut-quinoabrood. Daarnaast geeft hij een heleboel nuttige, technische informatie over de grondstoffen, de deegbewerking en het bakproces. Kris Vlegels fotografeert van brood tot korst tot in de kruimeligste details.