Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De Telegraaf Restaurantgids

Na ruim 20 jaar en meer dan 2000(!) diners heeft Ton de Zeeuw zijn sporen als 's lands populairste culinair recensent meer dan verdiend. Met zijn gerenommeerde rubriek 'Tafelen met Ton' verwierf De Zeeuw grote faam in culinair Nederland. Niet alleen omdat zijn recensies altijd positief zijn (als hij niet tevreden is over een restaurantbezoek schrijft hij er simpelweg niet over), maar vooral omdat hij de sfeer en de menu's van de restaurants zo goed weet te treffen dat het lijkt alsof u de heerlijke spijzen en dranken zelf kunt proeven.

In De Telegraaf restaurantgids bundelt Ton de Zeeuw ruim 300 bijzondere, nieuwe, veelzijdige en culinaire restaurants in Nederland. Zoals altijd belicht hij de smaakvolle keuken, de sfeervolle ambiance, de bediening of een combinatie hiervan. Door de afgebeelde sfeerfoto's krijgt u daarnaast een goede indruk van het restaurant van uw keuze!

De Telegraaf restaurantgids:
*biedt een overzicht van ruim 300 bijzondere restaurants in Nederland
*geeft een duidelijke topografische indeling op postcode en plaats
*laat u kennismaken met de specifieke keukens van de restaurants
*geeft een goede sfeerimpressie door de fullcolour foto's

Ton de Zeeuw was lange tijd chef van de kunstredactie bij Dagblad De Telegraaf en tot voor kort tv-criticus en wijncolumnist. Tegenwoordig legt hij zich voornamelijk toe op lifestylejournalistiek en het recenseren van restaurants.
Toon details

Schrijf een recensie

Is De Telegraaf Restaurantgids het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

'Uniek aan Wondermond is de keuze van Goemans om een verwende, kortzichtige, mannelijke tiener als hoofdpersonage te nemen in een verhaal dat zo duidelijk stoelt op vrouwenstemmen en verborgen vrouwenleed.'

'Vanhauwaert weet een unieke literaire ervaring te creëren. De inhoud en vorm zijn zo met elkaar versmeed dat ze niet los van elkaar gezien kunnen worden,' zegt de vakjury over het debuut.

Reageren op De Telegraaf Restaurantgids

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.