De val

Met 'De zaak Sus Antigoon' bewezen Charel Cambré en Marc Legendre dat over het iconische personage Sus Antigoon nog lang niet alles gezegd en geschreven is. Eindelijk komen we te weten waar het merkwaardige opschrift op de gednkplaat van Sus Antigoon vandaan komt. Er gaat een hartverscheurend drama achter 'Hij leerde zijn volk eten, maar dronk zich dood' schuil, en niet enkel in het leven van Sus Antigoon voltrekt zich een tragedie, ook professor Barabas komt oog in oog met het noodlot te staan. De succesvolle sage 'Amoras' voegde een uniek verhaal toe aan het universum van Suske en Wiske, een verhaal dat op zijn beurt weer aanleiding geeft tot nieuwe verhalen. Niet alles is verteld ... 'De kronieken van Amoras' vormen een web van verhalen, die telkens uit een of meerdere albums bestaan en los van elkaar te lezen zijn. Ze geven achtergrond bij personages of brengen nieuwe mysteries aan het licht.

Toon details

Schrijf een recensie

Is De val het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De val