het tweede kookboek
In 2015 kwam ons eerste kookboek uit en we hadden nooit verwacht dat het zo’n groot
succes zou worden. De recepten uit het boek zijn in heel wat thuiskeukens en professionele
keukens bereid. Inmiddels is er zo veel gebeurd en veranderd bij de Veldkeuken dat het tijd werd
voor een nieuw, vers boek vol inspirerende recepten. Want bij de Veldkeuken staan we
natuurlijk niet stil. Met al die mooie ingrediënten die ons landgoed en de streek ons bieden, blijven
we ontdekken en creëren we telkens weer andere recepten. Uit onze nieuwe, monumentale bakkerij
met eigen graanmolen komen de lekkerste broden, taarten, quiches, koekjes en nog veel
meer. In ons restaurant, worden de prachtigste lunch- en dinergerechten bereid. Uiteraard is alles
seizoensgebonden én vegetarisch of veganistisch. Van geurig olijvenbrood, zalige bietenquiche en
feestelijke rabarbertrifle tot gezonde eigentijdse gerechten als gefermenteerde groenten, speltburgers en wortel-hotdogs. In dit boek hebben we meer dan 130 recepten voor je verzameld, zodat je ook thuis de Veldkeukengerechten elke
dag op tafel kunt zetten.