Recepten van Kobe Desramaults van Restaurant In De WulfnnVis, volgt net als de meeste natuurproducten, het ritme van de seizoenen. Het opzet van deze reeks van zes boekjes is aan te tonen wanneer welke vissoorten op hun best zijn. In deze reeks van zes boekjes worden per boekje acht vissen en/of schaaldieren besproken. De auteur, Stefaan Van Laere, licht de typische eigenschappen van de vissen, de voedingswaarde en de oorsprong toe. Verder is per boekje nog een hoofdstukje gewijd aan visserijtechnieken. In elk boekje is ook een onderdeel "vis behandelen" terug te vinden, waarin algemene tips over vis gegeven worden: hoe je vis moet bewaren, hoe je een bouillon maakt, etc. De teksten van auteur Stefaan Van Laere worden gekoppeld aan verrassend creatieve recepten van beloftevolle chefs zodat de culinaire zeeschatten voortaan binnen ieders bereik liggen. Kruidenvrouw Winiefred Van Killegem geeft tips over de kruiden die gebruikt worden in de recepten. nnVoor het vierde boekje in deze reeks werd de chef Kobe Desramaults van restaurant In De Wulf (beloond met een Michelinster in 2005) in Dranouter aangesproken. Hij maakte 16 verrassende recepten met messchede, lottewangen, Noordzeekrab, bouchot mosselen, roodbaars, wulken, haring en kreeft.