De waarheid tussen jou en mij

De waarheid tussen jou en mij van Annette Rijsdam is het tweede deel in de romantische serie Jij en ik,. Voor de lezers van Charlotte de Monchy.

Linde heeft wel iets beters te doen dan bruidsboeketten uitzoeken, jurken passen en taarten proeven. Toch moet ze als beste vriendin van de bruid vaker dan haar lief is met weddingplanner Femmi op pad. Zij leeft voor het waarmaken van andermans dromen maar Linde stort zich liever op het redigeren van boeken. Want echte liefde, bestaat dat überhaupt? Als Femmi een roman wil schrijven die wel erg veel wegheeft van het echte leven, begint Linde te twijfelen. Heeft Femmi haar echt nodig bij al die trouwperikelen? Of speelt er meer?
Toon details

Recensies (12)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is De waarheid tussen jou en mij het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Het waargebeurde oorlogsverhaal van een Joodse kleermakersfamilie. Een nieuw spraakmakend boek van Frank Krake. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op De waarheid tussen jou en mij