De wet van alles

Als een mysterieus object met toenemende snelheid recht op de aarde af koerst, is de beroering wereldwijd groot. Ook op de burelen van de Nederlandse geheime dienst. Niet alleen zijn Chef, ook Agent 327 is ervan overtuigd dat de aarde vernietigd zal worden. Er is echter nog hoop. Dat wil zeggen, volgens Ahasveros, de man van 10 miljoen jaar met wie Agent 327 eerder kennismaakte in Dossier Zevenslaper. Zoals altijd windt Ahasveros er geen doekjes om:'IJzerbroot! Kom op, kerel! We gaan de wereld redden!' Gelukkig denkt de Zevenslaper, die kort daarop met zijn piramide op het Noordzeestrand landt, er net zo over. Maar of dat veel zal uitmaken...
Toon details

Schrijf een recensie

Is De wet van alles het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Reageren op De wet van alles