Het kon eigenlijk niet uitblijven: delicious - het succesvolle magazine over koken, eten en alles wat het leven lekker maakt - komt met een eigen kookboek! Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip én onweerstaanbaar zoet. De recepten komen van Valli Little, de food director van de Australische delicious. Inspiratie voor haar seizoensrecepten doet zij overal ter wereld op. Wie uit dit boek kookt, proeft dus van alle wereldkeukens: van garnalen met Bombay-mix tot Mexicaanse steaksandwich en van een simpele basilicumlimonade tot Marokkaanse pasta of amandelparfait.
Feestelijk, snel, comfort of vega: delicious. Het kookboek geeft heel veel ideeën voor simpele en lekkere maaltijden doordeweeks of lekker uitgebreid in het weekend. Laat je verleiden door de prachtige fotografie, enthousiaste verhalen en duidelijke beschrijvingen: helemaal in de stijl van het tijdschrift!