Echt eten

Ook zonder te weten wat een antioxidant is, heeft de mensheid de afgelopen duizenden jaren prima gegeten. Mensen zijn er over het algemeen ook zonder de hulp van voedingsdeskundigen in geslaagd om goed gezond te blijven. Dus welke van al die honderden regels die tegenwoordig zo in zwang zijn hebben we nu echt nodig? Eet echt eten. Niet te veel. Vooral planten. Acht woorden die het uitgangspunt vormen voor deze handzame, kleine gids. Of je je nu in de supermarkt bevindt of voor een zelfbedieningsbuffet staat, Echt eten van Michael Pollan kan je ter plekke helpen bewuster om te gaan met voeding en betere keuzes te maken. Gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Toon details

Schrijf een recensie

Is Echt eten het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Echt eten