‘Heerlijke boeken: precies de goede hoeveelheid humor en liefde.’ The Sunday Times
Dorset, 1966. Al zo lang ze zich kan herinneren wil Meg chef-kok worden. Maar de jaren zestig zijn niet makkelijk voor een ambitieuze jonge vrouw, zeker niet in de professionele keukens, waar mannen nog steeds de dienst uitmaken. Maar dan belt Megs moeder, die gastvrouw is in een klein hotel in Dorset. Er zal een belangrijk galadiner plaatsvinden in het hotel en ze heeft hulp nodig.
Hier hoeft Meg niet lang over na te denken en ze gaat meteen naar Dorset. Eenmaal daar aangekomen, blijkt dat er nog ontzettend veel moet gebeuren voordat de belangrijke gasten ontvangen kunnen worden. Meg stroopt de mouwen op, maar botst meteen met Justin, de zoon van de hoteleigenaar, die zijn eigen ideeën heeft over het runnen van een keuken. Boven het fornuis vliegen de vonken eraf. Of is er meer aan de hand tussen deze twee heethoofden?
In de pers
‘Een flinke dosis romantiek.’ De Telegraaf, VROUW
‘Als je een boek van Katie Fforde openslaat, weet je dat je een heerlijk feelgoodverhaal kunt verwachten.’ Chicklit.nl
‘Echt op-en-top romantisch escapisme.’ Daily Mail