Een kwestie van tijd

Het is 1624 en de Whitfields komen eindelijk aan in Engeland, zodat ze samen kunnen zijn met Louisa en haar man Kit, maar hun bezoek is niet de gelukkige hereniging waar ze op hadden gehoopt. Intussen spioneren Abbie en Finn in 1777 tijdens de Amerikaanse Revolutie achter vijandelijke linies, waarbij ze zichzelf ernstig in gevaar brengen. Zelfs Finns kennis van wat komen gaat is niet genoeg om hen te beschermen.

Lezers over Irina Shapiro

‘WOW, wat een fantastisch boek! Ik zou willen dat ik zelf kon tijdreizen zodat ik direct verder kon met deel twee.’ ????? Goodreads-lezer

‘Wat een te gek verhaal! Ik heb het letterlijk in één dag uitgelezen, omdat ik gewoon niet kon wachten om te weten wat er zou gebeuren. De personages zijn fijn en de driehoeksverhouding is geweldig uitgewerkt. Een dikke aanrader!’ ????? Goodreads-lezer

Toon details

Schrijf een recensie

Is Een kwestie van tijd het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

De sirenen is de nieuwe roman van bestsellerauteur Emilia Hart, een krachtig relaas over de veerkracht van vrouwen en de magie van de zee. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Een kwestie van tijd