Na de succesvolle samenleesboeken 'ik woon in een koek' en 'iets met een muts' verschijnt nu 'Een monster met kaken'. In dit derde deel van de Schakel-reeks staan weer mooie, grappige en spannende verhaaltjes met uitnodigende, kleurrijke illustraties.
Met dik gedrukte woorden om zelf te lezen en dun gedrukte voor de ander, geschikt voor in groep 3 of daarna. Het boek geeft tips voor het samen lezen en volgt de nieuwe aangeleerde letters in de kernen 9 t/m 12 van Veilig leren lezen (Zwijsen).
Via www.inktvis.nl extra gratis gebruiksmogelijkheden voor onderwijs, logopedie- en dyslexiepraktijk. Heerlijk samenleesboek, zeker ook voor thuis!