80 fantastische recepten met vis, schaal- en schelpdieren Rauw, gekookt, gebakken, uit de oven of in de cocotte, in dit boek vind je tal van bereidingswijzen. Van 'carpaccio van zeebaars met perzik' en 'tonijntartaar met aubergine en granaatappel' tot 'tempura van kreeft met ahornsiroop' en 'mosselen op z?n Corsicaans'.
Gebakken, gekookt, rauw, uit de oven of in een cocotte en met groente, fruit en specerijen: in Vis en schaaldieren vind je tal van bereidingswijzen en ingrediënten om de heerlijkste visgerechten te maken. Verwen je gasten met het beste wat de zee te bieden heeft: zalm, zeebaars, tonijn, mosselen, inktvisjes, kabeljauw, gamba's en venusschelpen. Geniet van bijzondere en subtiele smaakcombinaties als sardines met een korst van groen zeezout, pompoensoep met sint-jakobsschelpen of zeebaars met een scheutje crème de cassis.
Gebakken, gekookt, rauw, uit de oven of in een cocotte en met groente, fruit en specerijen: in Vis en schaaldieren vind je tal van bereidingswijzen en ingrediënten om de heerlijkste visgerechten te maken. Verwen je gasten met het beste wat de zee te bieden heeft: zalm, zeebaars, tonijn, mosselen, inktvisjes, kabeljauw, gamba's en venusschelpen. Geniet van bijzondere en subtiele smaakcombinaties als sardines met een korst van groen zeezout, pompoensoep met sint-jakobsschelpen of zeebaars met een scheutje crème de cassis.