Naast de gerechten komen ook de boeiende geschiedenis en de verschillende soorten foie gras uitgebreid aan bod
Met verrassende bijhorende wijntips van topchefs als Pierre Wynants en Felix Alen
In samenwerking met de bekende ganzenkwekerij Upignac in het Waalse Upigny
Luxe voor elke dag!
Moeilijk weg te denken van de feesttafel, maar ook in de dagdagelijkse, hedendaagse keuken maakt ze steeds vaker haar opwachting: foie gras! De receptvariaties met deze delicatesse zijn immers heel uitgebreid. In dit boek maak je kennis met een uitstekende producent van dit heerlijke goedje, Upignac, hun tradities en werkwijze, de verschillende soorten foie gras en hun rijk gamma aan afgeleide producten.
Naast een twintigtal originele recepten met foie gras de canard bevat dit boek minstens evenveel gerechten met confit de canard, eendenbout, eendenfilet en aanverwanten. Alle recepten zijn op maat van de hobbykok en worden door de fotograaf helder in beeld gebracht.
Eenvoudig en lekker kokkerellen met een feestelijk tintje!