For Girls Only 9 - Parijs, here we come!

De papa van Eline heeft een belangrijke opdracht gekregen in Parijs en Eline mag een weekje mee. En... ze mag een vriendin meenemen. Maar Eline heeft vier hartsvriendinnen. Wie zal ze kiezen? Wordt het Yelien? Of Ellen misschien? Help, hoe pakt ze dit aan? In Parijs komen de twee meisjes ogen tekort. Vooral van het warenhuis Lafayette krijgen ze maar niet genoeg. Alle grote merken hangen er! Als echte modellen staan de meisjes voor de spiegel om zichzelf en elkaar te bewonderen. Al op de tweede dag zijn ze door hun zakgeld heen, maar gelukkig heeft Eline van papa een credit card gekregen in geval van nood. Maar wat is een geval van nood?
Toon details

Schrijf een recensie

Is For Girls Only 9 - Parijs, here we come! het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op For Girls Only 9 - Parijs, here we come!