Gastro
99x koken en eten
Sinds 2013 schrijft Bram Hahn de rubriek ‘Culinair’ in EW. Inmiddels al meer dan 350 stukjes, die voortkomen uit nieuwsgierigheid naar de achtergrond van ingrediënten, gerechten en culinaire gebruiken.
Zijn eigen culinaire carrière bleef beperkt tot een bijbaan naast de studie als kok in een eetcafé, maar
het plezier in koken en de interesse voor restaurants en eten gingen nooit meer weg. Dus ging hij erover
schrijven.
Voor deze bundel zijn 99 stukjes geselecteerd die samen een beeld schetsen van de culinaire trends van
de afgelopen jaren, voedsel als cultureel fenomeen, de ontwikkelingen in restaurants, van fastfood tot haute cuisine, de voedselketen van akker tot bord en, bovenal,
zelf koken.
Daarom is gekozen voor de stukjes met recept, zodat dit niet alleen een boek is om te lezen, maar vooral ook om uit te koken
99x koken en eten
Sinds 2013 schrijft Bram Hahn de rubriek ‘Culinair’ in EW. Inmiddels al meer dan 350 stukjes, die voortkomen uit nieuwsgierigheid naar de achtergrond van ingrediënten, gerechten en culinaire gebruiken.
Zijn eigen culinaire carrière bleef beperkt tot een bijbaan naast de studie als kok in een eetcafé, maar
het plezier in koken en de interesse voor restaurants en eten gingen nooit meer weg. Dus ging hij erover
schrijven.
Voor deze bundel zijn 99 stukjes geselecteerd die samen een beeld schetsen van de culinaire trends van
de afgelopen jaren, voedsel als cultureel fenomeen, de ontwikkelingen in restaurants, van fastfood tot haute cuisine, de voedselketen van akker tot bord en, bovenal,
zelf koken.
Daarom is gekozen voor de stukjes met recept, zodat dit niet alleen een boek is om te lezen, maar vooral ook om uit te koken