Het tweede deel van de nieuwe fantastische serie van publiekslieveling Santa Montefiore
In de levendige setting van de Gilded Age in New York keert Pixie Tate terug in een meeslepend verhaal vol mysterie, liefde en een ontdekking die haar leven zal veranderen.
Pixie Tate wordt gevraagd naar het weelderige Aldershoff Hotel op Fifth Avenue te komen. Ooit was dit een van de mooiste familiehuizen van New York uit de Gilded Age maar nu is het net een spookhuis. Pixie wordt gevraagd om te onderzoeken wat er in het verleden met Lord Ravenglass is gebeurd.
Ondertussen verlangt Pixie naar de man op wie ze verliefd is geworden, Cavill Pengower. Dit verlangen trekt hem, door de wet van aantrekkingskracht, naar Pixie. Maar Cavill herkent haar niet en ze kan de waarheid over wie ze daadwerkelijk is niet onthullen. Kan Pixie zich op haar missie blijven focussen of zal de liefde haar op een dwaalspoor brengen?
Lezers over Schaduwen van de tijd
‘Santa Montefiore bouwt de spanning in het boek bladzijde na bladzijde op. Ik heb echt genoten van dit verhaal en kijk nu al uit naar het vervolg.’ ***** Marita
‘Schaduwen van de tijd is een meeslepende start van een nieuwe reeks. Ze weet wederom een verhaal te creëren dat zowel betovert als ontroert. Een aanrader voor liefhebbers van romantiek en mysterie.’ **** Marijke
‘De personages spreken tot de verbeelding en je krijgt veel informatie over de victoriaanse tijd zonder dat het begint te vervelen. Ik kon het boek bijna niet wegleggen.’ ***** Marieke