Soms lijkt de wereld uit elkaar te vallen, maar als mensen elkaar leren kennen, dan ontstaat er al gauw wederzijds respect voor elkaars cultuur, en zeker op culinair gebied. Veertien mensen, die voor het begin van dit project nauwelijks weet van elkaar hadden, hebben hun krachten en hun talenten gebundeld. Ze hebben een fantastisch kookboek gemaakt met de meest verrukkelijke gerechten uit zo ongeveer alle continenten die moeder aarde kent.
De uitgangspunten waren helder. Maak heldere afspraken over de ingrediënten, over het vermijden van tarwe, melk en suiker. Spreek af wat je doet met zuivelproducten en vlees. En spreek tenslotte af hoe je de foto's aanlevert. Er is een inspirerend receptenboek uit voortgekomen met overheerlijke gerechten uit 14 landen, verdeeld over 5 continenten. Het beste wat de keuken te bieden heeft.
En natuurlijk wordt alles gemaakt met uitstekende, natuurlijke en gezonde ingrediënten. De foto's in het boek zijn door de auteurs zelf gemaakt. Daardoor winnen ze aan authentieke kracht en onderscheidend vermogen en worden ze uitgetild boven het niveau van de gelikte studiofotografie.
Bij gezond koken en bakken denk je al snel aan een wat subtiele keuken. Maar wie had ooit gedacht dat een Amerikaanse hamburger op een heerlijke en gezonde manier gemaakt kan worden? En dat ook de Australische keuken niet te versmaden is? Maar dit fraaie boek biedt ook verfijnde recepten uit het Midden-Oosten, uit Afrika, uit Zuid- en Oost-Europa en natuurlijk uit Azië.
De volgende landen en continenten komen aan bod:
Griekenland, Italië, Israël, India, Afrika, Amerika, Nederland, Engeland, Spanje, Japan, Iran, Australië, Mexico, Turkije en Scandinavië.
De uitgangspunten waren helder. Maak heldere afspraken over de ingrediënten, over het vermijden van tarwe, melk en suiker. Spreek af wat je doet met zuivelproducten en vlees. En spreek tenslotte af hoe je de foto's aanlevert. Er is een inspirerend receptenboek uit voortgekomen met overheerlijke gerechten uit 14 landen, verdeeld over 5 continenten. Het beste wat de keuken te bieden heeft.
En natuurlijk wordt alles gemaakt met uitstekende, natuurlijke en gezonde ingrediënten. De foto's in het boek zijn door de auteurs zelf gemaakt. Daardoor winnen ze aan authentieke kracht en onderscheidend vermogen en worden ze uitgetild boven het niveau van de gelikte studiofotografie.
Bij gezond koken en bakken denk je al snel aan een wat subtiele keuken. Maar wie had ooit gedacht dat een Amerikaanse hamburger op een heerlijke en gezonde manier gemaakt kan worden? En dat ook de Australische keuken niet te versmaden is? Maar dit fraaie boek biedt ook verfijnde recepten uit het Midden-Oosten, uit Afrika, uit Zuid- en Oost-Europa en natuurlijk uit Azië.
De volgende landen en continenten komen aan bod:
Griekenland, Italië, Israël, India, Afrika, Amerika, Nederland, Engeland, Spanje, Japan, Iran, Australië, Mexico, Turkije en Scandinavië.