Grillen

U kunt op allerlei manieren grillen. Zo kunt u grillen op de barbecue, in een grillpan, op een grillplaat, in de oven en tussen een contactgrill. In de oven komt de warmte van een grill van boven. Dit is een perfecte manier om bijvoorbeeld kaas te gratineren en het gerecht te voorzien van een lekker bruin korstje. Grillen op de barbecue is ook een indirecte manier. Hierbij legt u het te grillen product boven het vuur op een rooster.
De andere manieren zijn allemaal direct; dat wil zeggen, u legt het product rechtstreeks op de hete grill waardoor u ook juist die mooie en herkenbare grillstrepen krijgt. In dit boek gaan we uit van de directe methode van grillen, maar natuurlijk kunt u de meeste gerechten ook op de barbecue bereiden.
In dit boek vindt u uiteenlopende gerechten van de grill. Kleine voorgerechtjes die je ook als amuse kunt serveren, vegetarische grillgerechten, complete maaltijden waarvan een deel op de grill bereid wordt, een paar bijgerechtjes en een paar nagerechtjes én een aantal heerlijke broodjes die tussen een contactgrill bereid worden.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Grillen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Grillen