Groentekookboek

* Van pompoen tot pastinaak, van aardappel tot zuurkool
Vol verleidelijke en inspirerende ideeën voor bijgerechten, hoofdgerechten en zelfs een enkel nagerecht
Een veel geciteerd standaardwerk dat behoort tot de basisuitrusting van elke goede kok
Met verhelderende introducties vol wetenswaardigheden
Van aardappel tot zuurkool, van pompoen tot pastinaak. Het Groentekookboek van Jane Grigson is een klassieke handleiding voor het kiezen en bereiden van groenten. Het zit boordevol verleidelijke en inspirerende ideeën voor bijgerechten, hoofdgerechten en zelfs een enkel nagerecht. De verhelderende introducties bij alle groenten bevatten tal van zeer leesbare wetenswaardigheden. Dit veel geciteerde standaardwerk behoort wereldwijd tot de basisuitrusting van elke goede kok.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Groentekookboek het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Groentekookboek