Hartrepreneur

Peter Maasdam

Verlang jij er als ondernemer naar om door te groeien naar jouw next level, maar weet je niet hoe? Of overweeg jij te starten als zelfstandige, maar durf je niet te springen? Doe het. Zet die moedige stap. Wacht niet op toestemming, perfectie of helderheid, maar begin en koppel steeds terug naar je hart om bij te sturen. Alles zit in jou. De antwoorden zitten in jou. De moed die je nodig hebt, zit in jou. De joy. Het succes waar je zo naar verlangt. In dit boek neemt Peter Maasdam je mee naar jouw mooiste leven, met moedig ondernemerschap als voertuig. Moed is wat voor jou het verschil gaat maken tussen mislukken als ondernemer of helemaal knallen met je bedrijf. En het goede nieuws is: moedig zijn kun je leren! In 8 heldere stappen leidt dit boek je naar jouw moedige hart, waar je alles vindt om succesvol te zijn in je business en leven. Ontdek hoe je een Hartrepreneur wordt door: – ondernemerschap als een uitnodiging van je hart te zien – persoonlijk leiderschap te nemen en een echte M.A.S.T.E.R. te worden – jouw Grote Beweging te ontdekken: Jij bent hier met een reden – elke dag het moedige gesprek met je hart aan te gaan – elke dag kleine, moedige stappen te zetten – in contact te komen met je sterfelijkheid en jezelf af te vragen: Wat wil ik achterlaten? – de Driehoek van Ondernemersgeluk in balans te brengen – zichtbaar te worden vanuit je Heartspace – je ontvangstkanaal 100% open te zetten

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Hartrepreneur het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Hartrepreneur