Deltas
Als u ervan overtuigd bent dat de vegetarische keuken en barbecuen niet met elkaar te rijmen vallen, dan hebt u het mis! In dit boek staan meer dan 70 vegetarische gerechten om op de barbecue klaar te maken, van eenvoudige voorafjes tot kleurige groentekebabs en heerlijke warme salades. En laten we vooral de verfijnde bijgerechten, zoals hartige sausjes of zelfgebakken brood, en de nagerechten niet vergeten.
Mary Gwynn vindt de inspiratie voor haar fantasierijke recepten op haar vele reizen en combineert ingrediënten uit alle delen van de wereld. Italiaanse auberginerolletjes met mozzarella, Mexicaanse tortilla’s met maïs, Indiase rode-bonenkofta’s met chutney en avocado, en Schotse kaneelhoningpannenkoekjes staan in dit boek broederlijk naast elkaar.
U vindt in het boek ook een inleiding over het juiste gebruik van de barbecue en ideeën om op basis van de beschreven recepten menu’s samen te stellen die elke fijnproever zullen bekoren.
Of u nu vegetariër bent of niet, dit boek biedt u een uitgebreide keuze aan smakelijke en gemakkelijk klaar te maken gerechten; de meeste bereidt u in minder dan een half uur! De vele kleurenfoto’s zijn een ware inspiratiebron en geven u een voorproefje van het uiteindelijke resultaat.
Eet smakelijk!