Meer dan 6,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Heilzaam koken met Ayurveda

Ayurveda is een traditionele holistische geneeswijze die duizenden jaren geleden ontstond in India. Voeding is volgens deze leer ongelooflijk belangrijk voor een lang en gezond leven. Dat legt prof. dr. Dietrich Grönemeyer uit in het eerste deel van Heilzaam koken met ayurveda. Hij laat zien hoe voedingsmiddelen in het lichaam werken en waarom ze ook voor mensen in het Westen een weg naar genezing kunnen zijn.

 

In het uitgebreide tweede deel leeft voedingsdeskundige en ayurvedakok Volker Mehl zich uit met ruim tachtig lekkere vegetarische recepten waarin de zes smaken uit de ayurvedische keuken – zoet, zuur, zout, scherp, bitter en wrang – aanwezig zijn. Dat levert maaltijden op die de smaakpapillen stimuleren en het zelfgenezend vermogen van het lichaam op gang brengen. De foto’s bij de recepten laten je alvast watertanden. Bananenpannenkoekjes met mango-kokoscompote, rodebieten-appelsoep, kerrie-peultjesrisotto, gouden kurkumaperen op rijstepap… Dat is puur genieten!
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Heilzaam koken met Ayurveda het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Als er een vreemde jongen arriveert in het sprookjesachtige dorp Near, duurt het niet lang voordat er kinderen verdwijnen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Heilzaam koken met Ayurveda

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.