Help hoe reizen we verder in de tijd

De buitenaardse avonturen van Eliza en Johnnie gaan verder in Help, hoe reizen we terug in de tijd? van Larry Hayes. In dit derde en laatste deel hebben de twee kinderen hun ouders eindelijk teruggevonden, maar moeten ze een nieuw probleem oplossen. Eerder verschenen in deze serie Help, waar zijn onze ouders? en Help, hoe reizen we terug naar de toekomst?. Met grappige zwart-witillustraties van Katie Abey.
Het is het jaar 2525 en het ziet er niet goed uit voor de aarde. Een supergeavanceerd buitenaards ruimteschip heeft de aarde stilgezet, waardoor het voortbestaan van alle wezens op de planeet wordt bedreigd. Alleen de tienjarige Eliza kan daar misschien nog een stokje voor steken. Maar dan moet ze wel eerst buitenaardse overheersers, een donutvormig ruimteschip, apen en vampiervogels zien te overleven. En o ja, alsof dat nog niet genoeg is, moet ze ook haar geniale broertje Johnnie nog redden…
‘Larry Hayes weet op briljante wijze fantasie en avontuur te mengen, waardoor je als lezer continu nieuwsgierig blijft naar wat er verder zal gebeuren.’
Juf Veronique op Hebban.nl over Help, hoe reizen we terug naar de toekomst?
Toon details

Schrijf een recensie

Is Help hoe reizen we verder in de tijd het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Help hoe reizen we verder in de tijd