Het doldwaze leven van Coco Pinchard

De nieuwe knappe vriend van Coco verdwijnt opeens, maar dat laat ze niet op zich zitten: het tweede deel in de fantastische romantische komedieserie van Robert Bryndza

Lieve Coco,

Het werkt niet tussen ons zoals we hadden gehoopt. Jij hebt zo’n volgepland en druk leven – ik zou niet weten hoe ik daartussen zou passen! Het maakt me gek, Coco, JIJ BENT DE VROUW VOOR MIJ, degene die mijn hart pakte en het naast het hare heeft gelegd. Maar ik kan de druk niet aan. Het spijt me. Ik denk dat het beter is als we elkaar niet meer zien. Het zou een grote fout van mij zijn als ik bij je in zou trekken, alleen maar om vlak daarna weer bij je weg te gaan.

Het spijt me,

Adam

P.S. Ik hoop dat je me ooit vergeeft.

Na een tumultueuze scheiding heeft Coco Pinchard een nieuwe liefde gevonden in haar knappe vriend Adam. Haar auteurs­carrière zit in de lift en ze heeft twee fantastische (en enigszins excentrieke) vrienden bij wie ze altijd terechtkan. Coco leert zelfs ­omgaan met haar verschrikkelijke ex-schoonmoeder Ethel, die het– ­ondanks de scheiding – nog steeds nodig vindt om al Coco’s levens­keuzes te bekritiseren, en dan vooral die om samen te gaan wonen met Adam.

Het ergste is dat Ethel nog gelijk krijgt ook! Enkele uren voor Adam bij Coco in zal trekken, zet hij met een briefje een punt achter hun relatie en verdwijnt hij. Maar als hij denkt dat Coco zich daar stilletjes bij neerlegt, heeft hij het mooi mis. Ze is ervan overtuigd dat er meer achter zijn plotselinge beslissing zit en is vastberaden de échte reden te achterhalen en Adam terug te krijgen.

Goodreads-lezers zijn gek op Coco Pinchard:

‘Thrillers én romantische komedies, wie had dat gedacht? Bij de een moest ik schaterlachen van plezier en bij de ander moest ik mijn nagels afbijten. Bryndza is een waar multitalent!’ ***** Phrynne

‘Wat een traktatie is dit boek. Je gaat van alle personages houden.’ ***** Susan

‘Een hilarische rollercoaster van een roman. Dit is er echt een voor de fans van Bridget Jones. Ik heb gehuild van het lachen.’ **** Aditi

‘Heerlijk grappig en hartverwarmend. Van dit boek gaat de zon schijnen: ik kan het niet warm genoeg aanbevelen.’ ***** Sarah

‘Een waarschuwing vooraf: lees dit niet met mensen in de buurt, want je gaat zo hard lachen dat ze zich afvragen of er iets mis met je is.’ **** Sally

Toon details

Schrijf een recensie

Is Het doldwaze leven van Coco Pinchard het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Het doldwaze leven van Coco Pinchard