Een kinderkookboek met recepten van de chef-kok van RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum.
Het bekendste museum van Nederland, het Rijksmuseum, heeft ook een van de beste restaurants: RIJKS. Chefkok Joris Bijdendijk maakte dit prachtige kookboek voor kinderen. Zijn verrassende recepten, die je kunt maken met uit je eigen school- of moestuin, maken van iedereen een sterrenkok. Naast de recepten vertelt Jan Paul Schutten een spannend historisch verhaal over de strijd om wie de eerste kok wordt van het nieuwe Rijksmuseum. Floor Rieder verbindt met haar eigenzinnige illustraties de recepten en verhalen en maakt dit kinderkookboek ook nog eens tot een lust voor het oog.
Het bekendste museum van Nederland, het Rijksmuseum, heeft ook een van de beste restaurants: RIJKS. Chefkok Joris Bijdendijk maakte dit prachtige kookboek voor kinderen. Zijn verrassende recepten, die je kunt maken met uit je eigen school- of moestuin, maken van iedereen een sterrenkok. Naast de recepten vertelt Jan Paul Schutten een spannend historisch verhaal over de strijd om wie de eerste kok wordt van het nieuwe Rijksmuseum. Floor Rieder verbindt met haar eigenzinnige illustraties de recepten en verhalen en maakt dit kinderkookboek ook nog eens tot een lust voor het oog.