Bestaat er iets lekkerders dan een versgevangen vis, recht van het net in de pan? Met dit boek bij de hand is er weinig dat eraan kan tippen. In 'Het Grote Noordzeeviskookboek' worden alle zeevissen en schaaldieren van de Noordzee gebundeld in een schitterend naslagwerk. Met een helder antwoord op elke vraag met betrekking tot Noordzeevisserij en -vissoorten: hoe wordt vis gevangen in de Noordzee? Hoe weet je welke vis duurzaam gevangen is? Welke vis, schaal- en schelp dieren eet je in welk seizoen? Wat zijn de meest gebruikte technieken voor de bereiding van vis, schaal- en schelpdieren?
Elke vissoort wordt apart belicht met een portret, licht verteerbare wetenschappelijke, nutritionele en culinaire informatie en uiteraard een aantal heerlijke recepten. Van makkelijk tot uitdagend, van klassiek tot iets creatiever... Voor iedere (amateur)kok wat wils en geïllustreerd met prachtige foto's.
Het meest volledige Noordzeeviskookboek ooit uitgebracht, onmisbaar in elke zichzelf respecterende keuken!
Elke vissoort wordt apart belicht met een portret, licht verteerbare wetenschappelijke, nutritionele en culinaire informatie en uiteraard een aantal heerlijke recepten. Van makkelijk tot uitdagend, van klassiek tot iets creatiever... Voor iedere (amateur)kok wat wils en geïllustreerd met prachtige foto's.
Het meest volledige Noordzeeviskookboek ooit uitgebracht, onmisbaar in elke zichzelf respecterende keuken!