Gezond en toch lekker koken was nog nooit zo makkelijk!
Het recept is oersimpel: gooi alle pakjes en zakjes
de deur uit en ga zelf aan de slag. Terug naar gewoon
gezond eten zonder gedoe. Want je leeft lekkerder en
voelt je beter zónder al die poeders en prefabs vol zout,
suiker en smaakversterkers.
Het succes van Koken met Karin zónder pakjes & zakjes
1 en 2 en de talloze jubelende reacties van ex-pakjesgebruikers
bewijzen dat de tijden echt zijn veranderd.
Daarom verschijnen deze twee boeken nu in één nieuwe
bundel. De meest populaire kant-en-klaargerechten handig
bij elkaar, maar dan zelfgemaakt. Van erwtensoep tot
boeuf stroganoff, van kip tandoori tot Hollandse stamppotjes,
van roze koeken tot pindakaas. Maak het zelf!
Culinair journalist Karin Luiten
(alias Koken met Karin) timmert al
tien jaar aan de weg met haar
website kokenmetkarin.nl en
weblog koken.blogo. Ook kookt,
schrijft en illustreert ze voor diverse
tijdschriften en heeft ze een populaire
antipakjesrubriek in dagblad
Trouw. Dit is haar negende kookboek.