Meer dan 250 klassieke en moderne recepten binnen ieders bereik
Met informatie over de ingrediënten en handige keukentips en -trucs
Koken moet leuk zijn. Met dit kookboek wordt koken ook leuk, omdat het de mogelijkheid biedt om met ingrediënten uit de hele wereld naar hartelust en naar eigen smaak te experimenteren en te variëren. Het bevat meer dan 250 recepten waaronder zowel internationale klassiekers als nieuwe culinaire ideeën en gewaagde variaties. Italiaanse lasagne, Hongaarse goulash, maar ook wit-groene aspergesoep, dorade op saffraanvenkel en espressoparfait, zijn slechts enkele voorbeelden van de gerechten die u met dit kookboek kunt uitproberen.
Bij ieder recept krijgt u tips voor bijgerechten en passende dranken en ideeën om te variëren met ingrediënten. Bovendien biedt de inleiding praktische informatie over basisproducten, kruiden en specerijen uit onze keuken, maar ook de mediterrane en de Aziatische keuken.
Veel kookplezier!